Onze diensten

Wij bieden niet alleen consultancy en ondersteuning bij (de inrichting van) uw programmamanagement, maar leveren ook in-house ontwikkelde AMIGOS software waarmee u op de lange termijn uw organisatie kunt plannen, stroomlijnen en monitoren.

Govaline Alignment Plan

Bizaline helpt overheden met strategisch advies en analyses op afdelings- of programmaniveau. Met een vijf- of tienstappenplan versterken we de onderlinge samenhang van uw projecten en zorgen we voor de optimale afstemming van uw programma's op uw beleidsdoelen.

Govaline Programme Management Support

Bizaline biedt een uniek cloud-based softwareplatform: AMIGOS. Hiermee houdt u de controle over al uw projecten en programma's, en kunt u informatie eenvoudig en transparant delen met stakeholders. Wij ondersteunen u bij het werken met de software en versimpelen uw processen rondom programmamonitoring en rapportage.

Wat is Govaline?

Het Govaline veranderprogramma is een agile benadering van programmamanagement, speciaal ontwikkeld voor overheden. Govaline helpt u niet alleen uw strategische doelen, inspanningen en KPI's scherp te krijgen, maar brengt deze onder in een dynamische online database van waaruit u al uw eigen en aanbestede projecten en programma's kunt plannen, monitoren, en voortgangsrapporten kunt uitdraaien.

Het Govaline programma is ontwikkeld door ons adviesbureau Bizaline gevestigd in Utrecht. Ons team heeft een gezamenlijke halve eeuw ervaring in beleidsadvies, strategische consultancy, en bedrijfsplanning. Met publieke en private klanten als de Gemeente Veenendaal, NS, Vesteda, Noord-Brabant en Connexxion werken we samen aan het realiseren van transparant beleid en duurzame groei voor een beter Nederland. We verkennen graag met u wat we voor u kunnen betekenen. Stuur ons een e-mail voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wat klanten over ons zeggen

Lees hieronder de ervaringen van onze opdrachtgevers met Govaline:

Govaline helpt uw beleidsdoelen te vertalen in concrete projecten. Met heldere en gestroomlijnde voortgangsrapportages houdt u altijd de controle.